Wat is een Enterococcus casseliflavus?
Enterococcus casseliflavus is een Gram positieve coccus uit de familie Enterococcaceae. De naam kan worden afgekort tot
E. casseliflavus.
Taxonomie
Domein: |
Bacterie |
Stam: |
Firmicutes |
Klasse: |
Bacilli |
Orde: |
Lactobacillales |
Familie: |
Enterococcaceae |
Ontdekking
Het genes
Enterococcus werd in 1984 in München, Duitsland, voor het eerst beschreven of gedefinieerd door Karl H. Schleifer en Renate Kilpper-Bälz.
Infectie
Geen informatie
Diagnostiek
E. casseliflavus groeit optimaal bij een temperatuur van 37°C (98.6 °F). De bacterie groeit over het algemeen goed op de meeste voedingsbodems. Na 24 uur is er vaak al voldoende groei om een betrouwbare identificatie te doen.
Onder de microscoop
Eigenschappen
Gram: |
Positief |
Vorm: |
coccus |
Ligging: |
diplo |
Respiratie: |
|
Oxidase: |
|
Catalase: |
|
Referenties
Rapporteer een fout
Geef een tips of compliment