Retourbeleid

U kunt ervoor kiezen om de bestelling kosteloos te retourneren. Lees deze pagina goed door om misverstanden en eventuele vertraging te voorkomen. Voor het retourneren is het belangrijk om het product in de originele verpakking terug te sturen in een omverpakking. U kunt het retour aanmelden via ons retourportaal. Hier kunt u een pre-paid retourticket printen voor op het pakket. Hierna kunt u het pakket inleveren op elk kantoor van PostNL. Ons kantoor beschikt niet over een afgiftebalie, het pakket kan helaas niet persoonlijk bij ons worden afgegeven.

Bewaar de originele verpakking en de factuur goed. Mochten er nog vragen of problemen ontstaan in het afhandelen van de retourzending dan is het handig om dit bijdehand te hebben. Om zeker te zijn dat je retourzending bij ons is aangekomen adviseren we je ook om je verzendbewijs goed te bewaren.

Verwerking van retourzendingen

Bij binnenkomst van de retourzending, wordt deze zo spoedig mogelijk verwerkt. Eventueel vervangende artikelen worden eveneens zo spoedig mogelijk verstuurd. Indien je geld van ons terugkrijgt, verwerken wij deze terugbetaling binnen 14 dagen. Het is afhankelijk van de snelheid van de bank wanneer het geld uiteindelijk op je rekening staat.

Kosten bij retourneren

Retourneer je de gehele bestelling? Dan ontvang je het gehele aankoopbedrag inclusief verzendkosten van ons terug. Artikelen kunnen worden teruggestuurd tot 14 werkdagen na ontvangst.

Voorwaarden voor retourneren

De bestelling kan binnen 14 werkdagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. Uiteraard mogen de geretourneerde producten niet gebruikt zijn en moeten ze voorzien zijn van alle eventuele labels en verpakkingen. Bewaar artikelen niet in natte, extreem warme of extreem koude ruimtes omdat deze omgeving het product kan beschadigen of beïnvloeden.

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

  • Artikelen die langer dan 14 werkdagen geleden ontvangen zijn
  • Artikelen waarvan de verzegeling is verbroken
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild kunnen worden, viezigheid of vlekken bevatten
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn
  • Artikelen waarvan de verpakking beschadigd is door gebruik of onvoorzichtig openen van de doos.
NA 14 WERKDAGEN KUN JE DE BESTELLING NIET MEER RETOUR ZENDEN!